Vés al contingut

Nin de primària denuncia el seu director de teatre per donar-li per cinquè pic consecutiu el paper d’arbre

Toni Moragues, de 10 anys, ha denunciat el seu director de teatre perquè “és la cinquena vegada que em fa fer d’arbre durant tota l’obra”. Moragues, qui afirma tenir una vocació innata per l’art dramàtic, no entén com el fan restar immòbil tota l’obra fent “el paperina, quan jo hauria de ser el pròxim Brad Pitt, Hugh Jackman, Leonardo Dicaprio o Antonio Resines”. Això “mina la meva autoestima com a actor i jo vull ser un gran. Estic destinat a guanyar un Buero d’aquí poc”, sentencia el petit actor.

Per la seva banda, el seu director, Jaume Copet, se sorprèn de la denúncia i admet que “sempre li he fet fer d’arbre perquè crec que no hi ha ningú com ell al grup. És capaç de quedar-se quiet durant dues hores, de no parlar, d’imitar el soroll del vent i la pluja i el cruixit dels arbres. Domina a la perfecció el mètode Stanislavski”. Després d’aquest cop, Copet assegura que “pensaré en alguna manera de redirigir la seva carrera professional. Podria inserir el paper de pedra en la pròxima obra ‘Molt soroll per no res’ i donar-li una major visualització. Fer que Baltasar canti el Sight no more a sobre de la pedra”.

De moment, el jutge esperarà a pronunciar-se a saber si el petit Toni Moragues accepta la nova oferta del director.