Vés al contingut

El jutge ha parlat: Valtonyc i el rei Felip solucionaran les seves disputes amb una batalla de rap

El cantant mallorquí Valtonyc i el Rei Felip de Borbó, segons ha dictaminat l’audiència nacional, hauran d’arreglar les seves desavinences amb una batalla de rap durant les setmanes vinents.

«Els problemes de carrer, es queden al carrer» ha declarat Antonio de Castro Galindo, jutge instructor de l’audiència nacional.

L’any 2014, el raper mallorquí afilà les seves lletres i apuntà al Borbó. L’acidesa de les rimes i la contundència del seu flow, va fer trontollar la credibilitat de la casa reial i els monarques no ho varen deixar passar.
La casa reial denuncià a Valtonyc per injúries a la corona i falsedat documental al·legant: «el Rei mai ha anat de putes, en tot cas ha utilitzat serveis d’escort o ha tingut tractes amb dones que fumen i et tracten de tu, però mai putes».

El judici no ha estat absent de polèmica. El Circulo Balear també acusava valtònyc d’invocar essers llegendaris com Juana de Chaos o Pepe Rubianes a través de missatges ocults dins sofisticades rimes com: «Urdangarin, fent feina a un burguer king».

El combat de rap serà moderat per Javier Ibarra i es durà a terme al parc del Retiro de Madrid a les 12 del migdia i el guanyador serà elegit per un aplaudòmetre. Els dies vinents s’espera que el rei pugui trobar un lloc a la seva agenda i pugui fixar data. Fons de la societat civil del rap diuen que «el rei Felip no troba data perquè és un covard. Prefereix fer callar als altres a través de la injusta llei que només ell es pot saltar perquè sap que la raó no la té. Pot amenaçar-mos, però no ens farà calla aquest vividor fill de puta».