Vés al contingut

Un grup terrorista hipster compra totes les existències del Nokia 3310

El grup terrorista CAH (Comando d’Alliberació Hipster) ha encarregat tots els Nokia 3310 per a usar-los com a arma en els seus futurs atemptats. La companyia HMD, propietaria de la fallida Nokia, va anunciar fa pocs dies la tornada del mòbil indestructible, ha explicat que ja ha venut tots els exemplars del mòbil sense saber que es tractava d’un grup terrorista. “El noi que va venir semblava més un panoli amb molta pasta que no pas un terrorista i ens vam fiar d’ell” explica el representant de la companyia. Tot i això, afirma que estan satisfets amb la venta ja que es pensaven “que ningú voldria comprar aquesta carraca obsoleta”.

El CAH ha emès un comunicat on explica que han pensat que aquest model de mòbil era l’arma perfecta per a ells: “antiquat, pesat i sobretot, megahipster”. A més a més, el comunicat explica que apart dels 3310 també han adquirit tot un arsenal d’armes pesades com màquines d’escriure i càmeres de fotografia analògiques. Segons informa el CAH “entre atemptat i atemptat podrem jugar a la serp, un joc més hipster que les ulleres de l’Òscar Dalmau”. Finalitzen el comunicat explicant que el món rebrà notícies sobre els seus atemptats a través de les xarxes d’Instagram i Twitter (cahofficial) on hi penjaran fotos i vídeos molt retros de les seves accions terroristes.