Vés al contingut

Un incendi a la redacció de Foc i Fum acaba amb Foc i Fum

La redacció de Foc i Fum, el diari més seriós de l’univers, ha acabat com no podia ser d’altra manera: entre foc i fum. L’incendi es va declarar ahir horabaixa devers les 19:00 hores, però com que en realitat dita redacció no existeix perquè no podem pagar-la, no hem de lamentar víctimes mortals.

Pep Boira, director d’aquest projecte i despropòsit que és Foc i Fum, ha declarat en saber la notícia: “quina redacció? De què collons parlau?”. Per altra banda, Antònia Greixonera s’ha mostrat visiblement afectada per aquest succés: “no tenir redacció ja és trist, però no tenir-la i que se cremi, es totalment deplorable”. Així mateix, Gaspar Fontanet ha declarat que “aquest nom només podia dur mala sort, a qui se li ocorre”.