Vés al contingut

S’allargarà el pont de la constitució per assegurar el dret a l’habitatge de tots els desnonats

El president Mariano Rajoy ha assegurat que allargarà el pont de la constitució amb la finalitat d’assegurar “una llar per tots aquells que no tenen on caure morts”. A més, el president ha assegurat que el pont arribarà fins passat nadal, per assegurar que durant unes dates tan significatives ningú hagi de passar les festes sol.

El sectors empresarial conservador té els seus dubtes de que sigui una bona mesura: “si tothom està de pont, ningú obrirà les nostres tendes i això pot afectar a la nostra superació econòmica”.

Rajoy no ha dubtat en contestar amb duresa les declaracions de la patronal: “el dret a l’habitatge està redactat a la nostra constitució, i no em tremolarà la mà a l’hora de fer-la complir” assegura Rajoy i remata amb un: “cap empresari ni cap interès econòmic farà canviar les meves decisions”.

Tot i el rebombori amb la patronal, el ministre d’hisenda Cristóbal Montoro ha volgut enviar un missatge tranquil·litzador a tots els empresaris emprenyats: “si creieu que quedarà un sol euro a la butxaca dels nostres ciutadans per nadal, és que no en teniu ni idea”.

Experts en moda asseguren que enguany els regals de l’amic invisible bons seran “manualitats fetes amb de reciclatge i no per una vessant ecologista, sinó per una necessitat econòmica.”