Vés al contingut

La porta d’un bany d’institut guanya el premi Nobel de literatura

El món de la cultura s’ha despertat avui en estat de xoc quan s’ha sabut que el Nobel de literatura l’ha guanyat la porta del bany dels alumnes de l’institut de Porreres. Els experts han sentenciat que “mai no havíem vist unes frases carregades de tan sentiment. Ens hem emocionat amb el ‘puta’, amb el ‘Kant soplapollas’ o el carregat de sentiment ‘ta mare en pilotes’ i ‘ta mare és verge i no ho sap’”. Afegeixen que la porta “és una mostra de creació col·lectiva i és meravellós la quantitat de bona literatura que sorgeix de les nostres entranyes. Cagar és inspirador”, sentencia John Fuckdoor.

Fuckdoor, a més, informa que es va estar dubtant fins a l’últim moment entre la porta i Arturo Pérez-Reverte, però al final “vam acordar que l’autor espanyol ens cau extremadament malament i vam passar d’ell”.

El comitè que ha entregat el premi, a més, ha confirmat que faran una mostra d’ADN de l’excusat per saber quins estudiants han cagat allà i determinar l’autoria col·lectiva de l’obra mestra. “A més, tenim pensat començar a editar portes en miniatura per poder vendre-les immediatament. Sabem que és un format innovador. És una bona manera de fer la competència al llibre electrònic”.

Foc i Fum ha tengut accés una foto de la porta i que compartim amb els nostres lectors.

porta