Vés al contingut

Ràdio Maria és l’única emissora que se sent bé a qualsevol racó de l’Univers

Foc i Fum ha dut a terme un reportatge d’investigació molt rigorós i ha conclòs que Ràdio Maria se sent a tot el món, a davall l’aigua i fins i tot a l’infern. Satanàs ha declarat en exclusiva a Foc i Fum que “en tenc els collons plens de Radio Maria, sempre se sent de puta mare”.

Juan Rancio, portaveu de Ràdio Maria, ha aclarit que se sent bé “perquè és la voluntat de Déu. En canvi les altres cadenes, que no és per res però són comunistes i mata monges, no se senten tan bé perquè son una eina del Maligne, i el Maligne ha de ser derrotat per qualsevol mitjà”

Experts de tot el món estan estudiant perquè Radio Maria se sent a Mart, a Mordor, a Tatooine, a ca l’àvia de la Caputxeta Vermella i més enllà del Mur.