Vés al contingut

Al juliol hi haurà més alemanys al carrer Sant Miquel de Palma que a Alemanya

Segons ha informat el CEIT (Centre d’Estudis Importants i Transcendents), el nombre d’alemanys que hi haurà al carrer de Sant Miquel de Palma durant el mes de juliol és major que el nombre d’alemanys que hi haurà a Alemanya. Les conseqüències d’aquest moviment migratori massiu han ocasionat diverses reaccions, sobretot a nivell popular, contràries a la massificació provocada pel turisme descontrolat. Pintades com la de “tourists go home” o “no sabia que al món hi pogués haver tanta gent” han proliferat als carrers de Palma.

Thomas Guirufen, turista alemany, ha manifestat que “realment, des de que he arribat a Mallorca només he sentit xerrar alemany”. Per altra banda, Claudia Xucrut ha declarat a Foc i Fum que “perdoni, hem podria dir com sortir d’aquest carrer?, hi ha tanta gent que porto aquí 4 hores i no trobo cap sortida”

Pareix a ser que Mallorca patirà un estiu molt llarg, on la falta de recursos i infraestructures faran la vida difícil no només als visitants, sinó també als natius. Gregori Peset, empresari hoteler, ha dit que “els únics recursos que em preocupen a mi són els bitllets d’euro. Si respirau merda o Mallorca queda fora aigua m’importa menys que la vida dels meus treballadors, que ja és dir”.