Vés al contingut

Rivera diu que pactarà amb Podemos si Iglesias es talla el cabell i es posa corbata

http://s.libertaddigital.com/2015/10/19/rivera-iglesias-furgoneta-lasexta-1.jpg

Sembla que les negociacions entre el PSOE, Ciutadans i Podemos es van desencallant a poc a poc. Després d’unes quantes reunions poc exitoses al llarg de la setmana pasada, la del dia d’avui ha resultat una mica més fructifera. Albert Rivera ha donat una sorprenent passa endavant i ha afirmat que veu possible un pacte a tres amb Podemos. L’única condició que ha posat, però és que Pablo Iglesias, líder de la formació d’esquerres, es talli la cua i es posi corbata. “No puc suportar és que cada dia vingui a les reunions amb aquestes pintes de hippie pollós. I tampoc podria suportar veure’l cada dia així pels passadisos del Congrés. Tota la resta, és negociable però això ha de canviar sí o sí”.

Rivera també ha demanat que, en el cas que hi hagi pacte, tota la resta dels diputats del partit també abandonin el seu aspecte “brut, deixat i indecent”. “El Congrés dels Diputats ha de ser un lloc respectable i s’hi ha d’anar ben vestit” ha declarat Rivera mentre ha afirmat que és cert que es pot robar, mentir i enganyar essent polític però si vas amb trajo i corbata sembles totalment de fiar. D’altra banda, el líder del PSOE, Pedro Sánchez ha afirmat que ell farà el que digui Rivera ja que ell “no té ni veu ni vot en aquestes negociacions”.