Vés al contingut

Palma ja té més merdes de ca per m² que habitants

Un estudi de la Universitat de La Mêrd de França ha conclòs que Palma és la ciutat de l’estat espanyol amb més merdes de ca. De fet, ja té més merdes per m² que no pas habitants. Jenny McShit, directora de l’estudi, ha declarat en exclusiva a Foc i Fum que “aquest estudi ha estat realment molt profitós a nivell sociològic, tot i que les conclusions són realment devastadores per a la societat palmesana”. Entre aquestes conclusions catastròfiques trobem per exemple les següents: en primer lloc, tots els carrers de Palma tenen almenys una merda de ca diària, essent les zones amb major concentració el barri de la Plaça de Toros i els parcs més grans (com per exemple el Krekovic o el Parc de les Estacions). A més, la pudor insuportable que fa Palma a causa de les merdes i no recollides i pixades de ca és tan aberrant que podria provocar problemes respiratoris greus als ciutadans. Finalment, l’estudi conclou que un esquirol pot travessar tot Palma anant de merda en merda.

X. García, habitant de Palma, ha manifestat amb indignació que “la ciutat és dels cans… les faroles estan totalment podrides i fins i tot una vegada em varen pixar la porta del cotxe”. Foc i Fum ha fet una enquesta entre els propietaris de cans de Palma per complementar aquest estudi, i ha constat un fet insòlit: el 100% de la gent que té cans recull les merdes, així que les que hi ha al carrer deuen caure del cel.

Finalment, l’estudi inclou un mapa de merdes. Aquests són els excrements recollits per pobres becaris “de merda” dia 18 de febrer entre les 08:00 i les 10:00 del matí. Cada punt vermell és una merda trobada entre aquestes dues hores:

 

Palma-Mallorca-mapa-vector