Vés al contingut

No es fabricaran més impressores domèstiques perquè tothom imprimeix a la feina

Les grans empreses que fabriquen impressores han decidit posar fi a la producció de models d’impressora per a ús domèstic per què “tot déu imprimeix les seves coses a la feina”. Segons estudis recents, les impressions de caire privat que es realitzaren al lloc de treball durant el 2015 passaria dels 2.160.000.000 de còpies. Tal com ha especificat Mark McCopy, expert en la síndrome anomenada “Gorrejar una mica d’aquí i una mica d’allà” això es deu sobretot al preu de la tinta i que a “les putes impressores sempre es rompen o acaben la tinta quan més les necessites”.

L’estudi titulat “Deixa-ho fer, ja ho imprimiré a la feina”, finançat per la UIB, ha conclòs que entre les impressions més comunes hi trobam reserves de vols, treballs de la universitat o entrades de concerts. Per altra banda, Josep Mosco, director de l’estudi, ha manifestat que “també hi ha casos de patologia crònica: gent que imprimeix mils de fulles que després ni tan sols llegeix”. Finalment, Foc i Fum ha realizat una enquesta i ha conclòs que el 87% dels treballadors de les Balears han imprès alguna cosa a la feina. El 13% restant no perquè treballen a un lloc que no té impressora.