Vés al contingut

El PP reuneix les set boles de drac per ressuscitar ETA i seguir amb el ‘hihi haha’

Amb l’alliberament d’Otegi Mariano Rajoy està content perquè ara tornarà a tenir ETA sobre la taula i podrà esgarrapar algun vot. Però no és suficient. Per això, els barons del PP que queden sense imputar han fet la volta al món per reunir les meravelloses boles del drac Shenron i demanar-li que ETA torni. “Amb conflicte i armes tenim la presidència segur”, afirmen afins a Rajoy, “ara tornarem al temps d’Aznar i Zaplana, de molt hihi haha, de quan les coses anaven bé i semblava que podíem guanyar”.

De fet, les boles del drac han estat el darrer recurs, ja que el PP ho ha provat tot: la llàntia d’Aladí, en Doraemon, les tres bessones, en Naruto, la flor romandial, sa jaia Xaloc, l’amor de les tres taronges o en Walter White. Però tot ha estat en va. Finalment, i gràcies a l’ajuda d’en Ten Shin Han i de Capsula Corp, han trobat totes les boles.

Així doncs, i si tot va bé, demà a les 13h el cel tornarà negre i apareixerà el drac Shenron sobre la seu de Gènova.