Vés al contingut

Descobreixen que el baléà és més antic que el Big Bang

Català no és baléà, ni mallorquí, ni porrerenc, ni manacorí, ni palmesà, ni cas concosà, ni camp redosà, ni puigmajorer, ni son sant joaner. És sabut que tot el que no és català és baléà, també el xinès. I és així segons fonts oficials del Círculo Balear, de les disfresses del GAB i del pare de Jorge Lorenzo. Però fins a dia d’avui no existien proves empíriques que ho demostraven. El gran descobriment és una làpida que es creu que podria ser el centre de l’univers i on s’hi pot llegir “putos catalanes, nosotros hablamos mallorquín”. La làpida s’ha trobat al Portitxol i el que ha fet confirmar la teoria és que porta escrita amb boli bic la data: “Dos anys abans antes del Big Bang”.

Una persona disfressada de cavaller mallorquí de l’exèrcit imperial del GAB ha afirmat que “per fi tenim la prova que necessitàvem per tirar pel terra milions d’estudis sobre el català i les seves mentides. Ara ja no necessitam cap més prova”. Per la seva banda, el Govern ha afirmat que “davant les proves irrefutables que ens han presentat hem decidit tancar la facultat de filologia catalana de la UIB… Millor dit, tancarem la UIB sencera, per pancatalanista”.

Caldrà veure com segueixen els esdeveniments però tot fa pensar que la independència de Catalunya deixarà de ser possible i que tot el menjar mundial es farà sense gluten.