Vés al contingut

Les notícies més llegides de Foc i Fum

Foc i Fum ja porta un any a la xarxa elaborant informació rigorosa i de qualitat i és per això que no volíem deixar perdre l’oportunitat de compartir amb els nostres lectors les deu notícies que més han remogut Internet. Sabem que hem gratat dins les consciències de les ments més conservadores, que hem trasbalsat principis i retocat esquemes amb els nostres reportatges d’investigació. La llista que segueix a continuació són les notícies més visitades a focifum.cat!

  1. Es descobreix un brollador artificial a Ses Fonts Ufanes amb 24.138 visites. Com la vàrem liar amb aquesta notícia, no trobau? Segurament ha estat el nostre punt àlgid de l’any i va marcar el nostre desterrament i prohibició total a la zona de Campanet. N’estam realment orgullosos.
  2. Un filòleg mor cada vegada que algú diu nit bona i nit vella amb 21.326 visites. Som així. Uns defensors de les causes perdudes.
  3. Un ecologista arrasa 20 cotxes amb una excavadora a Cala Varques amb 7.610 visites. Res com l’acció d’un “loco” per cridar l’atenció del públic.
  4. McDonalds llançarà una nova línia de menjar mallorquí amb 7.567 visites. Molaria poder entrar a un McDonalds i dir en veu alta: “Posa’m un McCamaiot”. No trobau? Probablement també seria de moix, però tant li fa.
  5. Falete provoca el tancament del restaurant “Es Cruce” amb 6.309 visites. Falete desconeix que el restaurant ha tornat a obrir. El dia que ho descobreixi es tirarà de cap dins de l’arròs brut amb una pitrera de guàtlera a la boca. Anau alerta que no vos robi les vostres croquetes si menjau a la taula de devora.
  6. 20 consells post mortem per a Bauzá amb 4.725 visites. No tenim la raó absoluta però som bastant bons donant consells. Aquesta publicació també ho va petar bastant. Serà que molta gent li vol bé al nostre estimat Joserra? Per cert, algú sap on és?
  7. El programa “El Intermedio” tanca per pressions del govern amb 4.410 visites. Tampoc va passar res. Últimament no tenia tanta gràcia el programa ja.
  8. La festa de Sant Antoni de Manacor és millor que la d’Artà, segons un estudi de la UIB amb 3.079 visites. I creim que ha quedat ben demostrat, o no?
  9. Un ànec de la UIB ataca una estudiant amb 2.652 visites. I se comenta que la víctima segueix en coma a Son Espases.
  10. Angela Merkel engega un referèndum per a que Mallorca formi part d’Alemanya amb 2.396 visites. No sabem si el va guanyar, però seguim sent colònia espanyola i alemanya alhora.