Vés al contingut

Rita Barberà s’apunta a aquagym per combatre el caloret

L’ex-presidenta de la Generalitat Valenciana, Rita Barberà ha decidit apuntar-se a la piscina ara què, segons explica, té més temps que abans: “Estic al senat i això és gairebé igual que estar jubilada. Bé, la única diferència és que jo cobro una pasta” ha afirmat Barberà. Segons ha declarat, ho fa per qüestions de salut però també perquè creu que és una molt bona manera de combatre el “caloret de l’hivern”, que aquest any està pegant fort. D’altra banda, Barberà ha defensat la seva innocència i ha explicat que voldria fer moltes altres activitats de lleure i aprofitar el seus temps per anar a comprar bosses de mà Vuiton, però amb tants casos de corrupció entre mans es passa més temps a la banqueta dels jutjats que al carrer. “També em volia apuntar a patchwork i a ball de bot però amb la merda del “Cas Taula” no tinc temps per a res, estic cada dos per tres als jutjats hòstia, em tenen farta ja”.