Vés al contingut

Es desarticula una xarxa terrorista que repartia embotits i bistecs de vedella

La Policia Nacional va desarticular ahir una organització de filòsofs nihilistes anomenats “Carne Diem” que es dedicaven a repartir i menjar carn vermella i embotits de tota classe, sense cap tipus de mirament i passant totalment per alt les advertències de la Organització Mundial de la Salut. “Tots els membres de la perillosa xarxa Carne Diem estan molt locos, es passen pel forro les advertències de la OMS i no només mengen carns processades sinó que, segons evidencien les proves, també fumen tabac i ingereixen tot tipus de begudes alcohòliques” ha explicat en Fernando Sans, cap de la Polícia Nacional. El seu modus operandi es basava en anar a la porta de les escoles a repartir tapes de pernil ibèric i fuet per captar a menors així com anar a la porta de les discoteques a l’hora del tancament i repartir kebabs als gats que en sortien.

L’operació policial ha desarticulat diferents comandos repartits per diferents punts d’Espanya, una d’elles a la localitat de Binissalem. Segons ha explicat Sans, un dels detinguts ha sortit de l’edifici cridant amb la boca plena “no ens robaran la sobrassada, OMS fuck you!”. Als pisos on treballaven, s’hi han trobat grans quantitats de pernil i xoriç, salsitxes, bistecs de vedella i fins i tot de letal mortadel·la a més de cartrons de Ducados, ron i tequila. El grup terrorista, que propugna una filosofia de vida nihilista i autodestructiva, es dedicava a captar membres carnívors abocant-los a una vida plena de toxines i productes químics. “Segons hem pogut saber, ja havien fent rentats de cervells i el seu poder era tal que fins i tot havien captat a vegetarians i vegans.