Vés al contingut

Valentino Rossi podria ser cosí de Pepe

Segons recents investigacions molt professionals de Foc i Fum, podria ser que el motorista de Moto GP i el jugador de futbol del Reial Madrid fossin cosins. Les semblances són no només físiques, sinó també de conducta i bogeria sobtada. Els anàlisis anti-doping han mostrat que l’italià i el portuguès podrien ser cosins per part de mare, tot i que les conclusions d’aquestes anàlisis no són definitives. Això explicaria que, en certes situacions de tensió o estrès, tant l’un com l’altre responguin de la mateixa manera: a hòsties.

Pareix a ser, segons expliquen els experts, que tant Rossi com Pepe comparteixen un gen que és molt poc comú, i que prové quasi amb total certesa d’un avantpassat comú. Aquest gen provoca unes ganes irrefrenables de pegar cosses al primer que es posi a tir, fet que explicaria alguns comportaments que podrien considerar-se exagerats o fins i tot violents.

Etiquetes: