Vés al contingut

PP, PI i AIPC presentaran moció de censura perquè les seves cadires són més incòmodes

Un fantasma recorre Manacor: El fantasma de la moció de censura. I és que la dreta manacorina ho té clar: Vol presentar la moció des del dia que el govern de centre-esquerra accedí al poder. “Manacor és de dretes. No sé ni què ha fet l’equip de Govern, però no pot ser que no governem nosaltres”, afirma Cati Riera, líder del PI a la ciutat. El número ú dels independents de Porto Cristo (AIPC), Joan Gomila, afirma no estar acostumat a les cadires de l’oposició: “Jo vull la meva cadira de sempre. Era molt còmode i ja hi havia gravat les meves inicials amb un ganivet. La que tenc ara és una merda”. Per la seva banda, el líder del PP, Pedro Rosselló, admet que això de no governar els posa nerviosos, ja que, “hem governat massa temps com perquè ara ens prenguin el caramel. L’Ajuntament és nostre. Basta de hippies a les institucions”. A més, es comenta pels passadissos de l’Ajuntament que l’espurna que ha precipitat les negociacions per presentar la moció fou la desaparició de les gallines de la rotonda.

Amb tot, el problema principal de portes enfora és la difícil col·laboració entre PI i PP. “Bah, si no tenim cap problema. Som súper col·legues. Fins i tot ens avendríem a ser batles al mateix temps, si pogués ser”, afirma Riera. Rosselló afegeix, a més, que “les baralles sempre serveixen perquè la reconciliació ens uneixi més. No sé què tenim les dretes que ens costa poc aliar-nos amb qui sigui”. I després hi ha Gomila, que assegura que “ens unirem al pacte que ens deixi governar, ja que nosaltres no tenim ideologia, volem el millor per un Porto Cristo de dretes. A mi el batle Miquel Oliver em queia bé fins que va vetar un pacte amb nosaltres”.

Pel que fa a l’equip de Govern, Oliver encara no s’ha atrevit a decorar el seu despatx, per si de cas: “No he tret encara el pot de laca de l’antic batle, ni he enganxat les fotos de borratxera amb els meus amics. No saps mai quan te poden treure! Però ei, que feim assemblees obertes i hem creat un facebook!”.