Vés al contingut

Manos Limpias també denuncia Ensenyat per proposar Sant Antoni com a diada

El sindicat espanyolista Manos Limpias, que cada pic agafa més gust al cafè de la cafeteria dels tribunals, ha anunciat avui que ha denunciat el president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, “per proposar Sant Antoni com a Diada de Mallorca”. Miguel Bernad, secretari general de l’organització sindical, ha afirmat que “preferim que la Diada sigui el 31 de desembre abans que es faci una consulta. A veure si resultarà que ara els bons de l’independentisme a Mallorca són els del PI!”.

“Les consultes debiliten la democràcia, per tant, aquí esteim nosaltres per vetllar pels valors fundacionals de la gran Espanya”, afirma Bernad. Per altra banda, fonts del PI han assegurat no entendre res, ja que “nosaltres ens sumàvem al carro de la Diada del 31 per esgarrapar vots i ens hem trobat sols defensant-ho. A veure si encara ens votaran els rebotats d’Esquerra Republicana i aquests radicals de la CUP de Palma”.

I per si no fora poc, Bernad conclou en un grandiloqüent objectiu “d’agafar un ritme de cinc denuncies al dia als tribunals, que el cafè es la leche!”.