Vés al contingut

Manifest a favor del 12 d’octubre

Cada any estem igual amb el 12 d’octubre: que si és una festa de merda, que si res a celebrar… Basta ja, no? A Foc i Fum ja n’estem una mica farts. Avui volem fer pública una llista d’alguns dels motius que existeixen per a celebrar orgullosament el sagrat dia de la hispanitat. Aquí els teniu:

  • És la festa nacional d’un país tan guai com Espanya. Un país que destaca per enviar fora el seus millors estudiants i investigadors però que té els millors esportistes del món. A més, Gran Hermano és rècord d’audiència en aquest meravellós país.
  • Cap de les universitats d’Espanya està considerada com de les millors del món, però “cuidao”!! que tenim un mundial.
  • Se celebra una de les màximes d’Espanya. La unitat i uniformitat del regne. “Una grande y libre” que deien aquells. Ara, continua unida (pels pèls) però no tan gran com abans. El que si que és gran és la taxa d’atur.
  • Espanya és un referent d’igualtat i justícia a nivell mundial. Com a exemple concret, la comunitat de Navarra pot conservar els seus furs o lleis pròpies, però els antics regnes de la Corona d’Aragó no podem, perquè som “putos catalanes”. Ja no parlem de concert econòmic.
  • Espanya és un gran estat que rebutja i ridiculitza les cultures i llengües diferents a la castellana, encara que les tingui dins el seu territori. Un exemple d’elevada moralitat i cultura.
  • Diuen que en Tòfol Colom, descobridor d’Amèrica, era mallorquí. Com no hem d’estar contents tots els “baléàs” amb aquest fet?
  • La festa de la hispanitat també s’anomena “el dia de la raza”. I “raza” és una paraula que fonèticament té molta força. De fet, sona de puta mare. Ara llegiu en alt:“Rrrrrraza”. Ahà. Tenim raó o no?
  • Durant el “descobriment i conquesta” de les Amèriques es va assassinar a milers de persones, es va acabar amb llengües, cultures i religions diverses per imposar l’espanyola. Molt lògic que celebrem això, no?
  • Finalment, si es vol canviar alguna cosa a Espanya, encara que sigui injusta (balances fiscals); antidemocràtica (monarquia); desfassada totalment (la Constitució del 78) o simplement immoral (no reconeixer les víctimes del franquisme) és perquè ets un antiespanyol terrorista i comunista. Això sí, és #lafiestadetodos, però el teu padrí segueix tirat com un ca a qualsevol vora de carretera o perdut per alguna fosa comuna.