Vés al contingut

Ensenyat també es reuneix amb Belén Esteban

Després de la polèmica reunió amb el cap de l’exèrcit i monarca espanyol Felip VI, Miquel Ensenyat ha seguit la roda de reunions amb personalitats destacades de l’Estat. Aquesta vegada ha estat el torn de Belén Esteban. Segons el president del Consell de Mallorca, “com a president de tots i no només d’un sector de la societat mallorquina em veig obligat a reunir-me amb les persones influents d’Espanya per tal d’establir un diàleg i demanar millores per a la nostra illa”.

D’aquesta manera, Ensenyat ha explicat en roda de premsa que seria bo que una “gran professional” com Belén Esteban vengués a Mallorca en algun programa tertúlia d’IB3 i ens ensenyés això de la faràndula, ja que “ens donarà molt bona imatge”. “Aquí tenim massa poc nivell. Hauríem d’innovar en el sector i ella ens pot ser d’ajuda. Ja m’ha proposat de fer un Pagesos, pageses, i viceversa. Crec que podria funcionar”.

D’altra banda, hi ha hagut personatges que ja ho han criticat. Un palmesà que protestava a plaça d’Espanya perquè, diu, “no sé on fa feina Ensenyat”, reivindicava la seva decepció amb el president del Consell perquè “acabarà sent el president de tothom manco de nosaltres”. El glosador Mateu “Xurí”, que ja va fer una glosa fent befa de la trobada amb el Rei, ara afirma que no en farà més sobre Ensenyat: “M’ho posa massa fàcil”.