Vés al contingut

La nova proposta de Merkel: perdonar el deute a canvi de quedar-se amb les illes gregues

Després que Grècia hagi acceptat totes les dures mesures imposades per la UE,  Angela Merkel ha anunciat avui una nova proposta per a solventar la situació grega: condonar tot el deute a canvi de que Grècia cedeixi les seves illes a Alemanya. “Ja que el referèndum per aconseguir l’illa de Mallorca no va funcionar, hem pensat que les illes gregues són una segona opció més que acceptable per als alemanys” ha afirmat la cancellera. Davant la sorpresa dels periodistes, Merkel ha argumentat que ha canviat d’opinió perquè “el clima alemany és literalment una merda” i perquè ja ha de començar a pensar en la seva jubilació: “vull sol, platja, sangria i bon menjar i ho vull fer a Alemanya. Ja tinc ganes de tornar a despilotar-me a qualsevol platja com quan era jove” ha explicat Merkel tot rememorant els seus anys de joventut nudista. D’altra banda, segons ha pogut saber Foc i Fum, la cancellera alemanya també estaria disposada a condonar el deute a canvi d’una nit de sexe salvatge amb Varoufakis, el qual, per cert, es troba des de fa dies totalment desaparegut.

Segons un representant del FMI, si Syriza no accepta aquesta nova condició, les institucions europees faran “el que faci falta” per acabar d’enfonsar el país. “Jo he fet el que m’ha sortit de la figa amb les jubilacions de tota Europa però amb la MEVA jubilació no s’hi juga, així que tú mateix, Tspiras” ha afegit Merkel amb to amenaçant. Roger Enncul, expert en tècniques de manipulació i xantatge de la universitat de California, diu estar de cada vegada més sorprès pel domini dels polítics europeus en el seu àmbit d’estudi: “són uns putes cracks, a mi de cada dia em sorprenen més”. Enncul ha afirmat que la proposta de Merkel és una oferta que els grecs “no podran rebutjar”. D’altra banda, en relació a la nova proposta de Merkel, Mariano Rajoy ha afirmat: “aquests grecs semblen curts, ara es quedaran sense  illes quan podrien haver fet com nosaltres: callar i abaixar-se els pantalons sense remugar”.