Vés al contingut

La homosexualitat es pot curar segons un informe del Tribunal de Justícia de la Unió Europea

El Tribunal de Justícia de la Unió Europea (TJUE) va presentar ahir un informe redactat per experts en estudis sobre molècules gayers i lèsbiques de la Universitat de Utah i que porta per nom “Si vols donar sang, no optis per la homosexualitat”. El TJUE ha encarregat aquest exhaustiu informe per tal de justificar la seva decisió de negar les donacions de sang als homosexuals i segons ha explicat el seu president, Vassilios Skouris, les conclusions són molt satisfactories. “Adoptarem paulatinament les propostes de l’informe per a tractar una epidèmia mundial d’aquesta magnitud que no ha acabat mai amb la vida de ningú” ha afirmat Skouris qui ha afegit que estan molt contents perquè ja no hauran d’endevinar a l’atzar quines donacions de sang provenen d’homosexuals.

Després del llarg periode d’investigació que s’ha extès una setmana, l’informe conclou que la homosexualitat és una malaltia molt contagiosa però que es pot curar. Segons explica un dels investigadors, l’informe no és gaire revelador ni novedós. “Està ple de tòpics una mica sobats, com això de que homosexual és sinònim de sidós, que el danacol ajuda a alleujar els seus efectes i altres xorrades com la de que es requereix un gran esforç per part del pacient per a curar la malaltia” explica l’investigador, que també ha afegit que amb el pressupost que es destina a I+D, no es podien fer gaires meravelles. D’altra banda, el president del TJUE ha afirmat que també s’està estudiant prohibir la donació de sang a d’altres col·lectius perillosos com els immigrants, els comunistes o els pocs hippies de veritat que queden a la terra.