Vés al contingut

Esperanza Aguirre demana perdó

Esperanza Aguirre s’ha disculpat per les inoportunes declaracions de la setmana passada sobre la mala imatge que els sense-sostre donen als turistes que visiten Madrid. Tot i que l’endemà ja havia puntualitzat que no es referia als sense-sostre sinó a tots aquells que, tenint casa, decideixen treure el matalàs al carrer per a dormir-hi, la candidata a la Presidència de Madrid ha decidit aclarir avui de nou les seves declaracions.

“Vull demanar disculpes perquè no em referia només als sense-sostre, el que realment volia dir és que qualsevol persona pobra o treballadora crea una mala imatge per als turistes que visiten Madrid” ha espetat a l’inici de la roda de premsa. Segons ha explicat la candidata les seves paraules van ser excloents i han pogut fomentar el malestar d’altres col·lectius com per exemple el de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca, els hippies bruts del 15M o els de Podemos, que volen instaurar un règim bolivarià. “Tots aquests també em molesten i crec que haurien de ser eliminats o com a mínim allunyats de les zones més turístiques de Madrid” afirma Aguirre.