Vés al contingut

La Jaia Quaresma inicia una vaga de fam

La Jaia Quaresma va iniciar ahir una vaga de fam, coincidint amb Dimecres de Cendra, per tal de fer palès el seu malestar amb la tradició social basada en la mutilació de les seves set cames, durant les set setmanes prèvies a la Setmana Santa.

El popular personatge de la litúrgia cristiana ha manifestat la seva decepció cap a la societat: “Tothom passa de tot,  la majoria de la gent menja carn i surt de festa com si fos un període normal de l’any i mentrestant, a mi, em continuen tallant les cames, és injust”. A més a més, la Jaia explica que a ella tampoc li han donat mai l’opció de pagar una butlla, opció apta per als creients catòlics. “Com a mínim pagaria per quedar-me amb dues cames” afirma la Jaia, mentre es fa un massatge al monyó de la sisena cama.

D’altra banda, la Jaia Quaresma explica que la seguretat social va molt lenta per les operacions d’implantologia i que l’any passat, com que veia que no estaria preparada a temps per al dimecres de cendra, va haver de demanar un crèdit al banc i fer-se l’operació per la sanitat privada. “Només m’han apujat la pensió 0,27 cèntims i no sabeu el que porto gastat ja en implants de cama” explica la Jaia.