Vés al contingut

El Mallorca torna a fitxar Cúper i Eto’o per pujar a primera

El RCD Mallorca ha anunciat que de cara a la propera temporada fitxarà de nou el que ja fou entrenador del primer equip, Héctor Cúper. Ho ha anunciat avui en roda de premsa tota la directiva en conjunt, que davant una situació de crisi i a les portes del descens, ho ha plantejat com una mesura excepcional.

Així mateix, tornaran a fitxar també el camerunès Samuel Eto’o, que tornaria al club vermell per ser la punta de llança. Miquel Àngel Nadal, director esportiu, admet que Eto’o està molt il·lusionat per tornar a l’illa i que ell el que vol és tornar a marcar gols al Madrid i que “això del Mallorca en el fons li és un poc igual”. Per pagar aquests dos fitxatges el club hauria d’incrementar la venta de publicitat. És per això que l’estadi de Son Moix passaria a anomenar-se el “Coca Cola i Banca March, paté Munar i Mingo Estadi”. Afirmen que amb aquests sponsors s’han acabat les penúries econòmiques.

“Volem que els nostres seguidors recuperin la il·lusió, i qui millor que aquell qui ja ens la va donar una vegada”, afirma Nadal. Però admet que un dels fets que més els preocupa és el derbi palmesà: “El primordial ara mateix és no trobar-se en la mateixa lliga amb l’Atlètic Balears. Això seria un desastre”, conclou un Nadal pensatiu.