Vés al contingut

Ca’n Lliro convida a un cafè a un client

El poble de Manacor va viure ahir un fet insòlit quan el taverner de Ca’n Lliro va convidar a un cafè a un dels seus clients habituals. La sorpresa va succeir cap als volts de les onze a l’emblemàtic local manacorí. El client, que ha preferit conservar l’anonimat, va anar a fer el cafè com cada dia i passada una estona, es va adonar que s’havia oblidat la cartera a casa. Quan va comunicar-ho al conegut taverner, aquest va afirmar que no passava res i que estava convidat. El client va acubar-se degut a la commoció. “Fa anys que venc cada matí a fer el cafè a Ca’n Lliro i això no havia passat mai” explica.

D’altra banda, el taverner del bar explica que ell tampoc s’esperava realitzar mai aquesta acció. “No sé que em va passar” diu. “He demanat hora al metge per comprovar que estic bé” afirma en Guillem. El poble manacorí va reaccionar sorprès amb visites massives al popular local durant el capvespre i encara avui, el volum de clients és superior a l’habitual. “He vengut a veure si a mi també em convida” explica un dels visitants.